Síklemezek

Alacsony és magas feldolgozottsági fokú, a termékek széles skálájának gyártásában felhasználható acél anyagokat szállítunk. Rendelkezünk gépekkel a síklemez vágásához és táblásításához.

Sílemezeink fóliázott és nem fóliázott változatban is kaphatók.

FÉMES BEVONATÚ LEMEZEK

 

ZNHORGANYZOTT LEMEZEK [ZN]
A lemezek folytatólagos eljárásban mindkét oldalukon tűzihorganyzottak, ez biztosítja az acélmag korrózió elleni védelmét. Felületük lehet jellemzően „pikkelyes” (két változatban) vagy „nem pikkelyes”. A „nem pikkelyes” kivitelt sima, egyöntetű, a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítő felület jellemzi.

AZ

ALUZINC [AZ]
Alumínium-cink ötvözettel a tűzihorganyzáshoz hasonló eljárásban mindkét oldalán bevont acéllemez. E bevonatnak köszönhetően a lemezek megfelelnek a levegőn, ill. nedves környezetben fellépő korrózióval szembeni ellenállóképességre vonatkozó legszigorúbb követelményeknek is. Ezen túlmenően SPT polimer (ún. Easy Film) védőréteggel is el van látva, ami védi az éleket is a lemeztekercsekben és javítja a felületek megjelenését. Erre a lemeztípusra a jótállás 25 évre szól.

SZERVES BEVONATÚ LEMEZEK

INT

POLIESTER Interior [INT]
Sima, fényes felületű, 15 µm vastag poliészter-réteggel bevont lemez. A szerves bevonat vékonyságára tekintettel elsősorban beltéri felhasználásra szánt, illetve olyan épületelemekhez, amelyek nincsenek kitéve az időjárás közvetlen hatásainak.

 RAL

 

 

 

 

POLIESTER Standard [RAL]
Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egyöntetű, sima: fényes vagy metál. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, az univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.
Jótállási időszak: 10 év. TK

MAT [TK, TKep]
Mindkét oldalán fémes (cink vagy cink-magnézium ötvözet), korrózió ellen védő bevonattal, epoxidréteggel, valamint egyoldalon szerves dekorréteggel fedett szerkezeti acél anyagú lemez. Előnye kiváló ellenállóképessége a mechanikai sérülésekre és a korrózióra, a nagyon jó alakíthatóság és a rendkívül előnyös esztétika.

Kínálatunkban ez a termék három változatban is megtalálható:

MAT 35 Standard [TK] – horganyzott szerkezeti acél 35 µm-es matt, szemcsés faktúrájú szerves bevonattal. Folyamatos kínálatunkban 6 színben szerepel, de megrendelhető más színekben is. Jótállási időszak: 10 év.

PLADUR® EcoProtect® [TKep] – Megjelenésében a PLADUR Standard termékünkkel azonos. Ami megkülönbözteti, az a korszerűbb védőbevonat: újdonságnak számító cink-magnézium (ZMg) ötvözet került felhasználásra. Ennek eredménye a jelentősen megnövelt ellenállóképessége a fehér- és vörösrozsdára. Ugyanakkor a vágott élek is jobban védettek, így a kültéri felhasználásnál nincs szükség védelmükre lakkozással. Jótállási időszak: 15 év.

 IC

 

 

 

 

 

 

 

ICE CRYSTAL® EcoProtect® [ICep]
Vastag (35 µm), érdekes, vastagon felhordott festéket idéző felületi hatású szerves bevonat. Az alaplemez cink-magnézium ötvözettel bevont szerkezeti acél, ami emelt korrózió elleni védelmet jelent még a bevonat mechanikai sérüléseinél és a vágott éleknél is.
A nevének megfelelően ez a bevonat megvilágítva kristálytiszta fényvisszaverődéseket produkál.
Jótállási időszak: 15 év.

 Granite® Storm [PUR]
Az 50 µm vastagságú szerves bevonat, amelybe a standard poliészter helyett poliuretánt ötvöznek. Ez az anyag jelentősen nagyobb karcállósággal és időjárási tényezőkkel szembeni ellenállással rendelkezik. A magas karcállóképességnek köszönhetően kisebb a veszélye annak, hogy a szállítás vagy a beszerelés során megsérüljön a bevonat, így a korrózió valószínűsége is csökken. LCT

HPS200® Ultra [HPS]
Termékjellemzők: szerkezeti acél mag még a vágott éleken is hatékony korrózió elleni védelmet biztosító cink-alumínium ötvözet védőbevonattal. Vastag (200 µm), kiváló karc-, sérülés és UV-álló szerves bevonat. Ezek a lemezek rendelkeznek a legjobb használati jellemzőkkel és hosszú a rájuk adott jótállás is (akár 20 év is). Esztétikai értékét a dekorréteg egyedülálló nyomott mintázata biztosítja.
Jótállási időszak: max. 40 év.

 Blachy_tablicoweTáblalemezek [MARKERBOARD, CHALKBOARD]
A MARKERBOARD és a CHALKBOARD típusú lemezek szolgálnak mindenféle táblák és szárazon törölhető tervezőfalak gyártásához. Kétféle szélességben gyártott különleges, Markerboard típusú lakkal fedett 0,40 mm vastag horganyzott lemez. A 80 – 90 GU fényességű, 2H keménységű felületet védőfólia biztosítja. A CHALKBOARD lemezek (0,50 x 1000 mm) különleges felületét, amelyre krétával lehet írni, szintén védőfólia biztosítja.

 

Horganyzott síklemez

  Horganyzott síklemezeink 1250 x 2000 mm táblákban kaphatók különböző vastagságban. 0.5 x 1250 x 2000 mm tábla 3.200 Ft Nettó/tábla A további vastagságok napi áron! Nagy mennyiségű vásárlás esetén egyedi kedvezmény! Email:info@profibadogos.hu Tel:+36-70-217-4734

Oldal megtekintése »

Natúr alumínium síklemez

  Natúr alumínium síklemezeink 1000 x 2000 mm táblákban és különböző vastagságban kaphatók. 0.5 x 1000 x 2000 mm  3.000 Ft Nettó/tábla 0.6 x 1000 x 2000 mm  3.800 Ft Nettó/tábla Nagyobb mennyiség esetén egyedi árat adunk! Email:info@profibadogos.hu Tel:+36-70-217-4734

Oldal megtekintése »

Színes acélsíklemez

  Színes acél lemezeink 1250 x 2000 mm táblákban kaphatók. 0.5 x 1250 x 2000 mm 6.000 Ft Nettó/tábla Az árak csak a fényes alapszínekre vonatkoznak!   Nagyobb mennyiség esetén egyedi árat adunk. Email:info@profibadogos.hu Tel:+37-70-217-4734

Oldal megtekintése »

Színes alumínium síklemez

    Az ár alap színekre vonatkozik.Kérem érdeklődjön!     Színes alumínium lemezeink 1000 x 2000 mm és különböző vastagságokban kaphatók. 0.5 x 1000 x 2000 mm 6.000 Ft Nettó/tábla 0.6 x 1000 x 2000 mm 6.800 Ft/Nettó/tábla Nagyobb mennyiség esetén egyedi árat tudunk adni. Email:info@profibadogos.hu Tel:+36-70-217-4734

Oldal megtekintése »